More4Motion Store Returer Policy (Sverige)

More4Motion Store Returer Policy

Returer

Vår policy gäller 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Det finns vissa situationer där endast delbetalningar beviljas:

  • Produkt med uppenbara tecken på användning.
  • En sak som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadad eller saknad delar av skäl som inte beror på vårt fel.
  • Eventuellt objekt som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Vi tar ut 15% restocking avgift på alla avkastningar.

återbetalning

När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på ditt bidrag.

Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Sena eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått ett bidrag ännu, kolla först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta tid innan din återbetalning publiceras officiellt.

Nästa kontakta din bank. Det finns ofta lite behandlingstid innan ett bidrag läggs ut. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått ditt bidrag ännu, kontakta oss på info@More4Motion.eu.

utbyten

Vi ersätter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det för samma sak, skicka oss ett mail på info@More4Motion.eu

Frakt

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera ditt föremål. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du mottar återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning. Beroende på var du bor, kan den tid det tar för din utbytta produkt att nå dig, variera. Om du skickar varor över 65 EUR, bör du överväga att använda en spårbar sjöfart eller köpa försändelser. Vi kan inte garantera att vi kommer att få ditt returnerade objekt.