M4M Store Returpolitik (Dansk)

M4M Store Returpolitik

Vender tilbage

Vores politik varer 30 dage. Hvis 30 dage er gået siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller udveksling.

For at være berettiget til tilbagesendelse skal dit element være ubrugt og i samme stand som du har modtaget det. Det skal også være i den originale emballage.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise restitutioner:

  • Produkt med tydelige tegn på brug.
  • Enhver vare, der ikke er i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl.
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Vi opkræver 15% restocking gebyr på alle afkast.

Restitutioner

Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du er godkendt, behandles din tilbagebetaling, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmetode inden for en vis mængde dage.

Senere eller manglende restitutioner

Hvis du ikke har modtaget en restitution endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din refusion er officielt bogført.

Kontakt derefter din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en restitution er offentliggjort.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, kontakt os venligst på info@more4motion.eu.

Udveksling

Vi udskifter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til det samme emne, send os en mail på info@more4motion.eu

Forsendelse

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid det tager for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du er forsendelsesgenstand (er) over 65 EUR, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelse eller købe forsendelsesforsikring. Vi kan ikke garantere, at vi modtager din returnerede vare.

______